Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη ΛΕΦΕΔ Χίου στο 228 Μ/Κ ΤΕ


Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. (Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Χίου) μετά από έγκριση του ΓΕΣ επισκέφθηκε τη Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, το 228 Μ/Κ ΤΕ (Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής) στη Χίο.

Μετά την εγκάρδια υποδοχή του Διοικητού του Τάγματος, έγινε πλήρη ενημέρωση για τη σύνθεση και την αποστολή της Μονάδος σε περίοδο ειρήνης αλλά και σε περίοδο επιχειρήσεων, καθώς επίσης και οι τομείς ευθύνης που δρα το προσωπικό της. Έγινε εκτενής ενημέρωση για τα οπλικά συστήματα και τα μέσα που χρησιμοποιεί το Πεζικό και μετά ακολούθησε επίδειξη αυτών από το έμπειρο μόνιμο και κληρωτό προσωπικό της Μονάδος.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης παρατέθηκε μικρή δεξίωση εκ μέρους του Διοικητού του 228 Μ/Κ ΤΕ προς τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Χίου όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις και γνώμες κοινού ενδιαφέροντος για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας και την Εφεδρεία γενικότερα. Σε ανάμνηση της επίσκεψης η ΛΕΦΕΔ Χίου δώρισε στο 228 Μ/Κ ΤΕ μια τιμητική πλακέτα με το θυρεό της ΛΕΦΕΔ καθώς επίσης και μια Ελληνική Σημαία για τις ανάγκες της Μονάδος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Διοικητή του 228 Μ/Κ ΤΕ Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Ι.Π. και το επιτελείο των αξιωματικών του για τη θερμή φιλοξενία που μας επιφύλαξαν και που προσφέρθηκαν με μεγάλη ευγένεια να μας δεχθούν σε μη εργάσιμη ημέρα και πέραν του ωραρίου. Ακόμη θέλουμε να συγχαρούμε το κύριο Διοικητή για την άψογη εικόνα του Τάγματος, το άρτιο επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και την μαχητική ικανότητα του προσωπικού, τέτοιες ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις στην εσχατιά του Αιγαίου σε γεμίζουν ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο.
































η αναμνηστική πλακέτα που μας πρόσφερε η Μονάδα





η πλακέτα που προσφέραμε




Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να έχουμε παρόμοιες επισκέψεις μελλοντικά σε στρατιωτικές μονάδες ώστε να υπάρξει σύσφιξη των δεσμών μεταξύ του μονίμου προσωπικού και των εθελοντών εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας.  



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου