Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας ΛΕΦΕΔ Χίου

   Στη κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Εθνοφυλακής Χίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της ΛΕΦΕΔ Χίου για το νέο έτος τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014. 


   Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας έγινε χοροστατούντως του πατέρα Γεώργιου Κωνσταντίνου όπου αντιπροσώπευσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών που λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παραβρεθεί.
Την όλη εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Κ. Γανιάρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χίου κα Α. Θλιβίτου, αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Στρατιωτικός Διοικητής της 96ης ΑΔΤΕ με πλήθος Αξιωματικών και διοικητών Μονάδων του νησιού μας, ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Χίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου με το επιτελείο του καθώς επίσης και αντιπροσωπία Εφέδρων Αξιωματικών από το διοικητικό συμβούλιο  του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου. 
   Το παρόν έδωσαν επίσης διασώστες-προσωπικό του ΕΚΑΒ Χίου και μέλη εθελοντικών ομάδων που συνεργαζόμαστε κατά καιρούς.

   Μετά την επίκαιρη ομιλία από το πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ Χίου και τον απολογισμό πεπραγμένων προς το κοινό ακολούθησαν χαιρετισμοί των επισήμων. Πλήθος συγγενών και φίλων έδωσαν το παρόν ευχόμενοι να έχουμε μια καλή και παραγωγική χρόνια για όλοι μας. 


 
Η δεσποινίς που βρήκε το φλουρί πήρε ένα κιτ επιβίωσης, απαραίτητο αξεσουάρ για τις εξορμήσεις στη φύση.
Τιμώντας τον Εθνοφύλακα και πρόεδρο της ΛΕΦΕΔ Χίου για τη πολυετή προσφορά του στην άμυνα της Πατρίδος μας.Θερμές ευχαριστίες:
  1. στο Στρατιωτικό Διοικητή Χίου για τη παραχώρηση της Λ.Α.ΕΘ. Χίου.
  2. στο κατάστημα <Στρατιωτικά είδη Τραζεράς> στην Αλεξανδρούπολη για το δώρο της Βασιλόπιτας.
  3. στο φωτογράφο Δημήτριο Βουχούρη για τη φωτογράφιση.
  4. στους χορηγούς μας για το κέρασμα που ακολούθησε στο τέλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου